Het Dikke Torentje

Trouwen in een verborgen pareltje

“Love at first sight”……want dat is het! Als je de oprijlaan van onze prachtige locatie op komt rijden, ben je verliefd. Een droomhuwelijk begint bij het vinden van de juiste locatie voor deze bijzondere dag. Het Dikke Torentje is vanuit alle invalshoeken de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten en maakt het mogelijk om je huwelijksceremonie, receptie, diner en feest op één plek te vieren.

Dit pareltje in ‘t Gooi ligt midden in de prachtige polder van Eemnes op een schilderachtige locatie en is met haar rijke historie en markante karakter niet voor niks benoemd tot Rijksmonument. Daarnaast is het een officiële trouwlocatie.

Jullie zullen hier met je dierbaren zorgeloos genieten van de uitstekende faciliteiten, de prachtige ruimtes en een mooie culinaire invulling voor jullie dag.

Het is zelfs mogelijk om met je bruidspersoneel voorafgaand aan jullie bijzondere dag, te genieten in onze uitzonderlijke Suite met adembenemend uitzicht.

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

Hoe ziet jullie ideale huwelijksdag eruit?

Hoe jullie ideale huwelijksdag er precies uit zal gaan zien, dat bepalen jij en je partner natuurlijk samen! Jullie trouwdag staat helemaal in het teken van jullie wensen en daarbij kijken wij naar een passende invulling van de dag. Graag inspireren wij jullie met een voorbeeld van een dagindeling of andere leuke extra’s om je alvast een idee te geven of om als uitgangspunt te kunnen gebruiken.

Een mogelijk tijdschema zou kunnen zijn

14.45 uur

Aankomst daggasten

15.00 uur
Huwelijkscermonie

15.45 uur

Proostmoment met bubbels en zoetigheden
17.00 uur
Borrel met bites
18.00 uur
Sfeervol huwelijksdiner in de vorm van een walking dinner, een buffet of een barbecue
20.00 uur
Aankomst avondgasten, start DJ
20.30 uur
Openingsdans en start van jullie onvergetelijke feestavond
00.30 uur
Uitzwaaimoment door jullie gasten & einde feest
Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling
Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

Het Dikke Torentje wint prestigieuze prijs voor beste trouwlocatie van Nederland

Het Dikke Torentje, de meest unieke locatie van ‘t Gooi, heeft de felbegeerde juryprijs voor beste trouwlocatie in Nederland in de wacht gesleept tijdens de recente uitreiking op 5 maart van de Top Trouwbedrijven Award in Gorinchem. Een buitengewone prestatie die Het Dikke Torentje officieel erkent als een toplocatie in de bruisende trouwbranche.

BEKIJK BERICHT

Voor jullie ook “Love at first sight”?

Wij denken graag mee in jullie behoefte en wensen voor een onvergetelijke en liefdevolle dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een locatiebezoek plannen?
Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens of via onderstaand contactformulier.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Het Dikke Torentje