Het Dikke Torentje

Mogelijkheden

Vanwege de bijzondere ruimtes en de flexibele inzet van productionele mogelijkheden kunnen in Het Dikke Torentje de meest uiteenlopende evenementen gefaciliteerd en gecreëerd worden. Dat maakt deze locatie geschikt als evenementenlocatie.

Het authentieke en imposante karakter en de rijke historie maken deze locatie uniek. De details maken het verhaal af en haalt het magische van Het Dikke Torentje naar boven. Naast het fraaie uiterlijk beschikt de locatie over uitstekende faciliteiten en is er een vaste techniek en ondersteuning aanwezig.

Wij denken graag mee in de behoefte en wensen voor de perfecte dag. Het is belangrijk dat iedereen bij Het Dikke Torentje zorgeloos kan genieten van een onvergetelijke dag.

Catering

De zorg voor de innerlijke mens is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen voor een onvergetelijke dag. Het Dikke Torentje biedt dan ook verschillende mogelijkheden waarbij hoogstaande kwaliteit altijd centraal staat.

Ons team is toegewijd aan het verzorgen van elk evenement met precisie en passie, vanaf het eerste contact tot het laatste afscheid. Met oog voor detail streven we naar perfectie en luisteren we naar uw wensen om ze te vervullen. Wat ons echt onderscheidt, is onze passie voor het creëren van blijvende herinneringen. Ons enthousiasme is aanstekelijk en onze toewijding aan hoogwaardige ervaringen is ongeëvenaard.

Wij vinden het belangrijk dat de catering op maat en persoonlijk is en voor iedereen wat wils biedt. Van sharing dinner, sit-down dinner, walking dinner tot amuse-arrangementen, wij vinden het vooral belangrijk dat het eigen voelt. Het gaat om jouw Signature Dish!

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen graag om jouw Signature Dish samen te stellen!

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en/of catering?
Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens of via onderstaand contactformulier.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Het Dikke Torentje