Het Dikke Torentje

Zakelijke evenementen in het pareltje van ’t Gooi

 Het Dikke Torentje is een exclusieve locatie met een rijke historie en een inspirerende omgeving. Zorgeloos genieten van de uitstekende faciliteiten, de prachtige ruimtes en een mooie culinaire invulling. Dit alles in combinatie met het uitzicht dat Het Dikke Torentje te bieden heeft, maakt deze locatie tot een ultieme inspiratiebron. Het Dikke Torentje is goed bereikbaar via de A1 en A27 en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

Zakelijke bijeenkomst

Een effectieve vergadering, strategische sessie of training organiseren in een inspirerende en rustgevende omgeving? Dan biedt Het Dikke Torentje een tal aan mogelijkheden.

Afhankelijk van het aantal personen en wensen kijken wij gezamenlijk naar de mogelijkheden voor een zorgeloze dag. Een koffietafel, een lekkere lunch of iets naar eigen invulling, het kan allemaal. Alles wordt op maat gemaakt en samengesteld. Zo kunnen jullie ongestoord jullie bijeenkomst organiseren, met de zekerheid dat aan alles is gedacht.

Zakelijk diner

Culinair genieten met collega’s, klanten of relaties, dit behoort ook tot de mogelijkheden van Het Dikke Torentje. Een plek waar je heerlijk kunt eten, proeven en beleven, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Het Dikke Torentje maakt ieder diner magisch door haar authentieke karakter en de exceptionele ruimte. Kortom een compleet pallet aan ingrediënten voor een unieke beleving om jouw gasten te laten bewonderen en verwonderen.

Wij als Team van Het Dikke Torentje denken dan ook graag met jou mee.

Exclusief vergaderen 

De Suite is het verborgen pareltje van Het Dikke Torentje. Vanuit deze locatie heb je het meest magische en weidse uitzicht over de polder van Eemnes en biedt mogelijkheden voor kleine zakelijke bijeenkomsten op exclusief niveau.

Deze ruimte is samen met Kabaz, het full service (interieur-) architectenbureau, uit Laren ontworpen en is oprecht het verborgen pareltje door haar magische, elegante en high-end uitstraling. Door de buitengewone sfeer voel je, je hier met collega’s, klanten of relaties meteen thuis.

Daarnaast biedt deze plek een onvergetelijke ervaring door het kunnen aanbieden van een Chefs Table. De perfecte plek om samen met jouw gasten intiem te genieten van een onvergetelijke ervaring. Wij kijken graag naar wat de wensen zijn van de fijnproevers en welke garde van Nederlandse Topchefs wij jullie kunnen aanbieden.

* Let op, deze ruimte is te gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten/private dinners met een max. van 12 personen.

Wat maakt het Dikke Torentje zo bijzonder?

Stap binnen in een wereld van magie en inspiratie bij Het Dikke Torentje, gelegen te midden van ‘t Gooi. Onze historische locatie ademt een intieme sfeer en biedt een unieke setting voor al uw zakelijke evenementen.

Laat uw zakelijke ideeën tot leven komen in de magische omgeving van Het Dikke Torentje. Hier vinden effectieve vergaderingen, strategische sessies en inspirerende trainingen plaats, gedreven door een atmosfeer die creativiteit en innovatie stimuleert.

Bij ons is dit allemaal mogelijk. Een evenement bij Het Dikke Torentje is een herinnering die je meeneemt en graag met andere zult willen delen. Dus wees welkom, we staan graag en met veel plezier voor jullie klaar!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Ook vergaderen in een inspirerende en rustgevende omgeving?

Heb je een vraag, wil je een locatiebezoek of een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens of via onderstaand contactformulier.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Het Dikke Torentje