Exceptionele Ruimtes

Midden in de prachtige polder van Eemnes

Het Dikke Torentje biedt een veelzijdige en elegante setting voor diverse evenementen, of het nu gaat om een bruiloft, zakelijke bijeenkomst of ander speciaal evenement. Met twee stijlvolle zalen, de ruime “Het Schip” en de intieme “De Suite”, biedt Het Dikke Torentje de perfecte omgeving voor zowel grote als kleine bijeenkomsten. Voor bruiloften straalt “Het Schip” een onmiskenbare grandeur uit, perfect voor het uitwisselen van geloften en het vieren van de liefde omringd door vrienden en familie.

Voor zakelijke evenementen bieden beide zalen een elegante en professionele setting. “Het Schip” is ideaal voor conferenties, seminars en bedrijfsfeesten, terwijl “De Suite” perfect is voor vergaderingen, workshops en zakelijke diners. Daarnaast kan het grote terras van Het Dikke Torentje worden gebruikt voor bruiloften, informele netwerkbijeenkomsten, borrels of teambuildingsactiviteiten, vooral tijdens de warmere maanden. Of het nu gaat om een bruiloft of zakelijk evenement, Het Dikke Torentje biedt een combinatie van stijl, comfort en gastvrijheid die elk evenement onvergetelijk maakt. Met zijn prachtige binnen- en buitenruimtes en uitstekende faciliteiten is Het Dikke Torentje de perfecte keuze voor elk speciaal evenement.

Het Schip

Deze ruimte geeft echt het authentieke karakter van Het Dikke Torentje weer. Je raakt niet uitgekeken, overal word je verrast met eeuwenoude details die het verhaal van deze prachtige locatie vertelt. De details van Het Schip zijn niet zomaar details ze maken deze ruimte juist heel bijzonder als geheel.

Het Schip heeft een veelzijdig karakter en biedt meerdere mogelijkheden, een ceremonie, een diner, vergadering, een receptie, presentatie of een feest het kan allemaal.

Bekijk onderstaand de mogelijkheden qua opstellingen.

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

Ceremonie opstelling • max. 180 gasten

Diner opstelling • max. 120 gasten

Diner opstelling • max. 80 gasten

Receptie / feest opstelling • max. 250 gasten

Het Buitenterrein

In de wintermaanden transformeert het buitenterrein van Het Dikke Torentje met een sfeervolle kas tot een betoverende en knusse omgeving. Onder de beschutting van deze kas kunnen evenementen zoals intieme diners, gezellige borrels en winterse feesten plaatsvinden.

De warme ambiance en het uitzicht op het winterlandschap creëren een magische setting voor elke gelegenheid, van feestelijke kerstbijeenkomsten tot romantische winterbruiloften.

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

De Suite

De Suite vormt het verborgen pareltje van Het Dikke Torentje, een ruimte die zowel exclusief als veelzijdig is. Gelegen op een strategische plek binnen het gebouw, biedt deze prachtige ruimte een adembenemend panoramisch uitzicht over de uitgestrekte polder van Eemnes. Dit magische landschap dient niet alleen als achtergrond voor bijzondere momenten, maar inspireert ook tot creativiteit en reflectie tijdens kleine zakelijke bijeenkomsten op een exclusief niveau.

Naast haar rol als zakelijke ruimte, vervult De Suite ook een belangrijke functie als bruidssuite. Hier kunnen bruidsparen zich terugtrekken en genieten van de rust en luxe te midden van hun huwelijksviering. De intieme setting en de romantische sfeer maken De Suite ook perfect geschikt voor andere evenementen in een kleinere setting.

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een locatiebezoek plannen?
Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens of via onderstaand contactformulier.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Het Dikke Torentje