Exceptionele Ruimtes

Midden in de prachtige polder van Eemnes

Het Dikke Torentje beschikt over twee stijlvolle zalen, de grote zaal ofwel “Het Schip” en de prachtige wat kleinere zaal “De Suite” met weids uitzicht over de polder van Eemnes.

Het grote terras van Het Dikke Torentje wordt omringd door een prachtige tuin, die zich in de lente- en zomermaanden uitstekend verleend als locatie op zich.

Het Schip

Deze ruimte geeft echt het authentieke karakter van Het Dikke Torentje weer. Je raakt niet uitgekeken, overal word je verrast met eeuwenoude details die het verhaal van deze prachtige locatie vertelt. De details van Het Schip zijn niet zomaar details ze maken deze ruimte juist heel bijzonder als geheel.

Het Schip heeft een veelzijdig karakter en biedt meerdere mogelijkheden, een ceremonie, een diner, vergadering, een receptie, presentatie of een feest het kan allemaal.

Bekijk onderstaand de mogelijkheden qua opstellingen.

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

Ceremonie opstelling • max. 180 gasten

Diner opstelling • max. 120 gasten

Diner opstelling • max. 80 gasten

Receptie / feest opstelling • max. 250 gasten

Het Buitenterrein

Het buitenterrein van Het Dikke Torentje is multifunctioneel inzetbaar. Tijdens de lente- en zomermaanden is het terras overdekt met een prachtige, chique stretchtent en behoren evenementen uiteenlopend van aard, denkend aan een diner, receptie of een feestelijke aangelegenheid allemaal tot de mogelijkheden.

De styling, decoratie en het weidse uitzicht zorgen voor een prachtig decor en uiteindelijk voor een onvergetelijke dag.

Het Dikke Torentje Ceremonieopstelling

De Suite

De Suite is het verborgen pareltje van Het Dikke Torentje. Vanuit deze locatie heb je het meest magische en weidse uitzicht over de polder van Eemnes en biedt mogelijkheden voor kleine zakelijke bijeenkomsten op exclusief niveau. Daarnaast fungeert deze prachtige ruimte als suite voor de bruidsparen.

Er liggen plannen voor een verbouwing samen met Kabaz, het full service (interieur-) architectenbureau uit Laren, maar de ruimte is voor nu al zo prachtig dat het eigenlijk bijna niet meer nodig is.

We houden jullie op de hoogte!

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een locatiebezoek plannen?
Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens of via onderstaand contactformulier.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Het Dikke Torentje